Karriere

Vi er alltid interessert i motiverte og kunnskapsrike personer som vil lære, bidra og utfordre seg selv og andre. Hos oss er det høyt under taket. Her vil du få inspirerende muligheter og mange bein å stå på.


Vår målsetting er å vokse innen alle tjenesteområdene vi har i dag. Vi er særlig interessert i autoriserte revisorer og regnskapsførere og personer som har en høyere utdanning innenfor relevante fagområder, som for eksempel regnskap, revisjon, skatt, jus, finans og/eller økonomi. Gode IT-kunnskaper er viktig for oss. Vi har som målsetting at ansatte skal ha tid til et liv utenfor arbeidsplassen og har lite overtidsarbeid sammenlignet med mange virksomheter i bransjen.

Send oss en epost med CV og kopi av vitnemål dersom du har lyst til å arbeide hos oss. Du kan sende søknaden til post@flattum.no, eller kontakte en av partnerne direkte.

Ledig stilling: Revisormedarbeider

Vi søker deg som er enten nyutdannet eller har noen års erfaring fra revisjon eller regnskap. Er du MRR-student og interessert i en deltidsstilling ved siden av studiene, må du gjerne ta kontakt!

Trykk på lenken over for å se annonsen vi har ute på finn.no eller send gjerne mail!