Knut Einar Rishovd

Statsautorisert revisor, advokat, PMP
Partner


Mobil: 905 99 125
ker@flattum.noHovedarbeidsfelt: Revisjon, skatt og avgift, prosjektledelse og konsulentbistand i forbindelse med strategi, oppkjøp, fusjoner og fisjoner, restrukturering og løsninger for intern drift. Han har erfaring fra bank, IT, produksjon, anlegg og handel.


Knut Einar har vært leder av Treasury (FX/Money Market), utenlandsk betalingsformidling, utvikling og drift av valutasystemene og valutaregnskapet i Sparebanken NOR. Han har også vært Head of Operations, Systems and Financial Controls i Chase Manhattan Bank (Norway) AS. Videre har han arbeidet som manager revisjon i Price Waterhouse.

Han har senere, i nesten 20 år, arbeidet som konsulent med fokus på strategi, oppkjøp, fusjoner og fisjoner, restrukturering av virksomhet og utvikling av prosedyrer og rutiner for ulike typer virksomheter. Videre har han vært prosjektleder for store IT-prosjekter.

Knut Einar har en MBA fra Arizona State University, en Master of Science in Information Technology fra Florida Institute of Technology, juridisk embetseksamen fra Universitetet i Oslo og en Master of Management i skatt fra BI.